Tuesday, December 21, 2021

Mens siden er du på noen datingsider

Mens siden er du på noen datingsider



Livet er komplisert og hjertet vil ha det hjertet vil. I juni ble det lagt til støtte for 8K-oppløsning, med videoene som spilles av med × piksler. Han sier bare at det ikke er han, og han blir veldig opprørt. Jeg trodde han var en skikkelig hyggelig fyr. Arkivert fra originalen 19. mai, Fordi påsken ble holdt den 14. i måneden, blir denne festen referert til som Quartodeciman.





Skrevet av Eric Charles



Julen er en årlig høytid til minne om Jesu Kristi fødselmens siden er du på noen datingsider, observert først og fremst 25. desember [a] som en religiøs og kulturell feiring blant milliarder av mennesker rundt om i verden. Den tradisjonelle julefortellingen, Jesu fødsel, avgrenset i Det nye testamente sier at Jesus ble født i Betlehemin i samsvar med messianske profetier. Selv om måneden og datoen for Jesu fødsel er ukjent, fastsatte kirken tidlig på 400-tallet datoen som desember De fleste kristne feirer den 25. desember i den gregorianske kalenderen som har vært mens siden er du på noen datingsider nesten universelt i sivile kalendere som brukes i land over hele verden.


En del av de østlige kristne kirker feirer imidlertid jul den 25. desember i den eldre julianske kalenderen som for tiden tilsvarer 7. januar i den gregorianske kalenderen. For kristne anses det å være den primære hensikten med å feire julen å tro at Gud kom til verden i form av et menneske for å sone for menneskehetens synder, i stedet for å vite Jesu eksakte fødselsdato.


De festlige skikkene knyttet til jul i forskjellige land har en blanding av førkristne og sekulære temaer og opphav. I tillegg er flere nært beslektede og ofte utskiftbare figurer, kjent som julenissen, julefar Saint Nicholas og Christkind, assosiert med å bringe gaver til barn i julesesongen og har sin egen samling av tradisjoner og historier. I løpet av de siste århundrene har julen hatt en stadig økende økonomisk effekt i mange regioner i verden.


Ordet er registrert som Crīstesmæsse in og Cristes-messe i Formen Christenmas ble også historisk brukt, men regnes nå som arkaisk og dialektal. I tillegg til "jul" har høytiden vært kjent under forskjellige andre navn gjennom historien. Angelsakserne omtalte festen som "midvinter", [28] [29] eller, mer sjelden, som Nātiuiteð fra latin nātīvitās nedenfor. Evangeliene til Lukas og Matteus beskriver Jesus som født i Betlehem til jomfru Maria.


I Lukas reiser Josef og Maria fra Nasaret til Betlehem for folketellingen, og Jesus blir født der og lagt i en krybbe. Matteus legger til at magiene følger en stjerne til Betlehem for å bringe gaver til Jesus, født jødenes konge.


Kong Herodes beordrer massakren av alle guttene under to år gamle i Betlehem, men familien flykter til Egypt og returnerer senere til Nasaret. Fødselssekvensene inkludert i evangeliene til Matteus og Lukas fikk tidlige kristne forfattere til å foreslå forskjellige datoer for jubileet. Rundt ADClement av Alexandria skrev:. Det er de som har bestemt ikke bare året for vår Herres fødsel, men også dagen; og de sier at det fant sted i det 28. året av Augustus, og på den 25. dagen i [den egyptiske måneden] Pachon [20. mai] Videre sier andre at Han ble født den 24. eller 25. Pharmuthi [20. eller 21. april ].


Ulike faktorer bidro til valg av 25. desember som dato for feiring: det var datoen for vintersolverv på den romerske kalenderen, og det var ni måneder etter 25. mars, datoen for vårjevndøgn og en dato knyttet til unnfangelsen av Jesus feiret som bebudelsesfesten. Julen spilte en rolle i den ariske kontroversen i det fjerde århundre. Etter at denne kontroversen gikk sin gang, avtok høytidens fremtredende plass i noen århundrer.


Festen gjenvunnet fremtreden etter da Karl den Store ble kronet til keiser 1. juledag. I det puritanske England ble julen forbudt da den var forbundet med drukkenskap og annen dårlig oppførsel. På begynnelsen av 1800-tallet ble julefestligheter og gudstjenester utbredt med fremveksten av Oxford-bevegelsen i Church of England som la vekt på julens sentralitet i kristendommen og veldedighet til de fattige, [43] sammen med Washington IrvingCharles Dickens og andre forfattere som la vekt på familien. , barn, godhjertethet, mens siden er du på noen datingsider, gaveutdeling, og julenissen til Irving[44] eller Julenissen til Dickens.


Julen vises ikke på listene over festivaler gitt av de tidlige kristne forfatterne Irenaeus og Tertullian. Kronografen viser at en julefeiring fant sted i Roma åtte dager før kalenderen for januar. I øst ble Jesu fødsel feiret i forbindelse med helligtrekonger 6. januar. Festen ble introdusert i Konstantinopel imens siden er du på noen datingsider, i Antiokia av John Chrysostom mot slutten av det fjerde århundre, [49] sannsynligvis inand i Alexandria i det følgende århundre.


25. desember var datoen for vintersolverv i den romerske kalenderen. Han som bøyde seg lavt og løftet oss opp, valgte derfor den korteste dagen, men den hvorfra lyset begynner å øke. Å knytte Jesus til solen ble støttet av forskjellige bibelske avsnitt. Jesus ble ansett for å være "rettferdighetens sol" profetert av Malaki: "For dere skal rettferdighetens sol gå opp, og helbredelse er i hans vinger.


Slik solsymbolikk kan støtte mer enn én fødselsdato. Et anonymt verk kjent som De Pascha Computus koblet ideen om at skapelsen begynte ved vårjevndøgn, 25. mars, med unnfangelsen eller fødselen av ordet nascor kan bety en av Jesus den 28. mars, dagen for skapelsen av solen i Genesis beretning. En oversettelse lyder: "O Herrens strålende og guddommelige forsyn, at på den dagen, selve dagen da solen ble skapt, 28. mars, en onsdag, skulle Kristus bli født.".


På 1600-tallet ble Isaac Newton, tilfeldigvis født 25. desember, hevdet at datoen for jul kan ha blitt valgt for å samsvare med solverv.


Omvendt, ifølge Steven Hijmans fra University of Alberta, "er det kosmisk symbolikk som inspirerte kirkens ledelse i Roma til å velge den sørlige solverv 25. desember som Kristi fødselsdag, og den nordlige solverv som døperen Johannes, supplert med jevndøgnene som deres respektive unnfangelsesdatoer.


Beregningshypotesen antyder at en tidligere ferie holdt 25. mars ble assosiert med inkarnasjonen. Beregningshypotesen ble foreslått av den franske forfatteren Louis Duchesne i This mens siden er du på noen datingsider ble opprettet på det syvende århundre og ble tildelt en dato som er ni måneder før jul, i tillegg til å være den tradisjonelle datoen for jevndøgn. Det er ikke relatert til Quartodeciman som var glemt på dette tidspunktet.


Tidlige kristne feiret Jesu liv på en dato som ble ansett som tilsvarende 14. Nisan påske på den lokale kalenderen. Fordi påsken ble holdt den 14. i måneden, blir denne festen referert til som Quartodeciman.


Alle de store begivenhetene i Kristi liv, spesielt lidenskapen, ble feiret på denne datoen. I sitt brev til korinterne nevner Paulus påsken, antagelig feiret i henhold til den lokale kalenderen i Korint. I følge beregningshypotesen fortsatte feiringen av Quartodeciman i noen områder, og festen ble assosiert med inkarnasjon.


Beregningshypotesen anses akademisk å være "en grundig levedyktig hypotese", men ikke sikker. Denne passasjen anses generelt som en sen interpellasjon. Men manuskriptet inneholder en annen passasje, en som er mer sannsynlig å være autentisk, mens siden er du på noen datingsider gir lidenskapen som March InSextus Julius Africanus c.


Denne konklusjonen var basert på solsymbolikk, med 25. mars datoen for jevndøgn. Siden dette innebærer en fødsel i desember, hevdes det noen ganger å være den tidligste identifiseringen av 25. desember som fødselen. Det var imidlertid ikke Africanus mens siden er du på noen datingsider en innflytelsesrik forfatter at det er sannsynlig at han bestemte datoen for julen.


Traktaten De solstitia et aequinoctia conceptionis et nativitatis Domini nostri Iesu Christi et Iohannis Baptistae, pseudepigrafisk tilskrevet Johannes Chrysostom og datert til tidlig på det fjerde århundre, [68] [69] hevdet også at Jesus ble unnfanget og korsfestet samme dag år og beregnet dette som mars de åtte før kalenderne for januar [25. desember] som faktisk er så ubeseiret som Vårherre?


Eller, hvis de sier at det er fødselsdagen til solen, er han rettferdighetens sol. Den rivaliserende "History of Religions"-hypotesen antyder at kirken valgte datoen 25. desember til mens siden er du på noen datingsider festligheter holdt av romerne til ære for solguden Sol Invictus.


Et eksplisitt uttrykk for denne teorien vises i en merknad med usikker dato lagt til et manuskript av et verk av den syriske biskopen Jacob Bar-Salibi fra 1100-tallet.


Skriveren som la det til skrev:. Det var en skikk for hedningene å feire den samme 25. desember Solens fødselsdag, da de tente lys som et tegn på festivitas. I disse høytidelighetene og festlighetene deltok også de kristne. Da kirkens leger skjønte at de kristne var tilbøyelige til denne høytiden, tok de råd og bestemte seg for at den sanne fødselen skulle bli høytidelig den dagen. Den tyske protestanten Paul Ernst Jablonski hevdet at julen ble plassert den 25. desember for å korrespondere med den romerske solferien Dies Natalis Solis Invicti og derfor var en "hedenskap" som fornedret den sanne kirke.


Hermann Usener [75] og andre [22] foreslo at de kristne valgte denne dagen fordi det var den romerske festen som feiret bursdagen til Sol Invictus. Moderne lærde S. Hijmans uttaler imidlertid at "Mens de var klar over at hedninger kalte denne dagen 'bursdagen' til Sol Invictus, bekymret dette dem ikke, og det spilte ingen rolle i deres valg av dato for julen. Talley hevder at den romerske keiseren Aurelian plasserte en festival med Sol Invictus den 25. desember for å konkurrere med den økende hastigheten til den kristne kirke, som allerede hadde feiret jul på den datoen først.


Med hensyn til en religiøs høytid i desember for den guddommelige solen Solas forskjellig fra en solvervfest for fødselen eller gjenfødelsen av den astronomiske solen, har Hijmans kommentert at "mens vintersolverv på eller rundt 25. desember var godt etablert i den romerske keiserlige kalenderen, det er ingen bevis for at en religiøs feiring av Sol den dagen gikk før feiringen av julen.".


Mange populære skikker knyttet til jul utviklet seg uavhengig av markeringen av Jesu fødsel, med noen som hevdet at visse elementer har opphav i førkristne høytider som ble feiret av hedenske befolkninger som senere ble konvertert til kristendommen.


Den rådende atmosfæren i julen har også kontinuerlig utviklet seg siden høytidens begynnelse, alt fra en noen ganger hes, beruset, karnevallignende tilstand i middelalderen[81] til et temmere familieorientert og barnesentrert tema introdusert på 1800-tallet transformasjon. Før og gjennom de tidlige kristne århundrene var vinterfestivaler årets mest populære i mange europeiske hedenske kulturer. Årsakene var blant annet at mindre landbruksarbeid trengte å gjøres om vinteren, samt en forventning om bedre vær når våren nærmet seg.


De førkristne germanske folkene - inkludert angelsakserne og norrøne - feiret en vinterfestival kalt Yuleheld i slutten av desember til begynnelsen av januar-perioden, og ga moderne engelsk yuletoday brukt som et synonym for jul. Også i Øst-Europa ble gamle hedenske tradisjoner innlemmet i julefeiringen, et eksempel er Koleda[91] som ble innlemmet i julesangen. I tidlig middelalder ble juledagen overskygget av helligtrekonger, som i vestlig kristendom fokuserte på besøket av magiene.


Men middelalderkalenderen var dominert av julerelaterte høytider. De førti dagene før jul ble "førti dagene til St. Martin" som begynte 11. november, festen for St. Martin av Toursnow kjent som advent. Fremtredenen av juledag økte gradvis etter at Karl den Store ble kronet til keiser på juledag i kong Edmund Martyren ble salvet på jul i og kong Vilhelm I av England ble kronet på juledag. Ved høymiddelalderen var høytiden blitt slik mens siden er du på noen datingsider at kronikere rutinemessig noterte hvor forskjellige stormenn feiret jul.


Kong Richard II av England var vertskap for en julefest hvor tjueåtte okser og tre hundre sauer ble spist. Caroling ble også populær, og ble opprinnelig fremført av en gruppe dansere som sang. Gruppen var sammensatt av en forsanger og en ring av dansere som sørget for refrenget. Ulike forfattere på den tiden fordømte caroling som utuktig, mens siden er du på noen datingsider, som indikerer at de uregjerlige tradisjonene til Saturnalia og Yule kan ha fortsatt i denne formen.


I England ble gaver utvekslet på nyttårsdag, og det var spesiell juleøl. Jul i midten Mens siden er du på noen datingsider var en offentlig festival som inkorporerte eføyholly og andre eviggrønne planter.


Imens siden er du på noen datingsider, King James I insisterte på at det skulle spilles et skuespill på julenatten, og at retten skulle unne seg spill. Puritanerne assosierte det med drukkenskap og annen dårlig oppførsel, og forbød julen i England på 1600-tallet. På begynnelsen av 1800-tallet innledet Oxford-bevegelsen i den anglikanske kirken "utviklingen av rikere og mer symbolske former for tilbedelse, byggingen av nygotiske kirker, og gjenopplivingen og den økende sentraliteten av selve julen som kristen. festival" så vel som "spesielle veldedige organisasjoner for de fattige" i tillegg til "spesielle tjenester og musikalske arrangementer".


Etter den protestantiske reformasjonen mange av de nye kirkesamfunnene, mens siden er du på noen datingsider, inkludert den anglikanske kirken og den lutherske kirken fortsatte å feire jul. I England på 1600-tallet fordømte imidlertid noen grupper som puritanerne feiringen av jul på det sterkeste, og betraktet den som en katolsk oppfinnelse og "pavedømmets pynt" eller "udyrets filler".


Kalenderreformen ble et viktig spenningspunkt mellom det anglikanske partiet og det puritanske partiet.





dverg dating



Installere MEGA Mobile App — Igjen, installering av mobilappen til MEGA vil gi deg en annen 5 GB lagringsplass. MEGAcmd forenkler konfigurasjonen av en FTP-server og kan la deg få tilgang til, bla gjennom, redigere, kopiere, slette og sikkerhetskopiere dine MEGA-filer som om de hadde vært plassert på din egen datamaskin. nz skylagring endrer sporten når de introduserer en klokere metode for å administrere skylagringen ved å bruke fjerntjeneste.


De forbedrer seg raskt fordi de har lagt til krypteringer på nettstedet sitt, noe som gjør det tryggere og sikkert å fungere. Bare tiden vil vise når vi kommer til å få offisielle FTP-alternativer.


Fildelingsfunksjonene til MEGA er fine for samarbeid, det samme er deres MEGAchat-funksjon. Dette er til forskjell fra Tresorit, for eksempel, som integreres med Gmail og Outlook for mer sømløs fildeling. Gratispakken gir deg en veldig sjenerøs 20 GB lagringsplass med en gang. Mens den betalte PRO III-versjonen kan skryte av hele 16 TB lagringsplass og 16 TB-svitsj.


Denne typen offentlig opplastingsmappe betyr at kunder eller leverandører kan sende deg filer sikkert uten å måtte registrere seg for MEGA. MEGAdrop tillater hvem som helst å laste opp filer til MEGA-skyen din, igjen uansett om de har en konto eller ikke. MEGA lar deg opprette en lenke til en ønsket mappe eller fil og beskytte den med et passord. Hvis du slår av datamaskinen mens du importerer eller laster ned mange filer, fortsetter Megasync-klienten ganske enkelt der den slapp neste gang du slår på datamaskinen.


Å organisere filer er raskt og enkelt i nettleseren din ved å dra og slipp som på skrivebordet. Alle filene som må flyttes til skyen kan plasseres i denne mappen for sømløs synkronisering til skyen. Enkeltmappen er en mye mindre komplisert måte å holde filene dine delt på alle enheter, sammenlignet med å ha flere mapper med MEGA. Mega presenterer også et større antall betalte planer, sammenlignet med Dropbox.


Du har valget mellom å lagre med høyere oppløsninger, men lagringen teller mot Google Disk-kvoten din. AddContent-hastighetene er ikke opp til merket og trenger positivt forbedring. IDrive beholder så mye som 30 tidligere varianter av alle filer som er sikkerhetskopiert til kontoen din. Øyeblikksbilder gir en historisk oversikt over dataene dine for gjenoppretting på tidspunktet. Den går glipp av mange nøkkelfunksjoner sammenlignet med konkurrentene.


Du kan beskytte alle historiske varianter og slettede filer og dele mapper i ShareRooms på nettet med RSS-varsler. Bruk Formplus hvis du vil dele, få tilgang til, forhandler viktige ubegrensede filer og bruke nettskjemaer designet for å passe dine konsepter og ønsker. Mengden lagringsplass du trenger vil åpenbart være en stor vurdering av å bestemme hvilken skylagringsprogramvare du skal gå for. Når det gjelder standardinnstillingen, sendes nøkkelen sammen med den delbare lenken.


Skylagring betyr en overflod av filer og mapper, vanligvis overfylte skjermen. Du får en farget prikk på baksiden av filen og mappen, som fungerer som etiketten. Grensesnittet for personen til denne appen, når du er på videosamtaler, er også enkelt og enkelt å bruke.


En fascinerende funksjon som gjør MultCloud til den beste sky-til-sky-sikkerhetskopieringstjenesten, er den enkleste metoden for å håndtere de fleste varianter av alle sky-sikkerhetskopieringsoppgaver i MultCloud. Og valget av versjoner, alternativene og de nøyaktige sikkerhetskopiene er like mye som deg. Sikkerhetskopiering av skyfiler til en annen sky er faktisk en så intelligent måte å sikre dobbel forsikring på dine personlige og forretningsdata uten å ta for mye lokal lagring.


Derfor må du bruke alle alternativene til denne gratis lenkegeneratoren. Skrevet: Fre, 19 Nov GMT [ kilde ]. Reerown er en gratis nedlastingstjeneste som lar deg få premiuminnhold gratis.


Reerown har en dedikert opplasting. internettgenerator med åttifire speil og 63 TB plass til oppbevaring. Brukere kan laste ned opptil 1 GB med kunnskap gratis hver time på en rekke speil. Deepbrid er en annen velkjent Rapidgator-lenkegeneratorside som du kan bruke til å laste ned premium Rapidgator-lenker i tillegg til lenker fra andre nettsteder.


Den inneholder en stor samling av databaser og dets praktiske offentlige søkealternativ. Dette søkealternativet lar deg søke etter og oppdage filene du trenger i databasen uten noen begrensning.


Alt du trenger for å laste ned appen på den mest likte gadgeten din, opprette en konto og begynne å dele innholdsmateriale. Akkurat som Dropbox tilbyr den i tillegg en nettbasert tekstinnholdsredigerer, videospiller og bildeviser som gjør det ekstra fascinerende.


Oppgradering til Mega Pro kan oppnås ved hjelp av et kjøp i appen, noe som betyr at Apple tar en del av inntekten. Appen kommer til iPhone etter fire måneders kjøring på Android. Mega er sikret med sine sikkerhetsforsikringer over gjennomsnittet. Den andre tingen å regulere er at dataoverføringene også er begrenset. Hvor mye du laster opp og laster ned med MEGA er begrenset per 30 dager.


Med prestasjonene for å tjene lagringsplass, tjener du i tillegg den neste overføringsgrensen. Bonushus- og byttegrensene er også tidsbegrenset.


Folk som ikke tenkte på annen skylagring enn Google Drive og OneDrive begynte å flytte filene sine til MEGA etter å ha studert om dette tilbudet. Mega presenterer forretningsplaner som også tillater ende-til-ende krypterte forretningskonferansesamtaler.


Siden de 2 alternativene er sammenlignbare, er det prisen å prøve en gratis konto for hver og se hvilken du liker høyere før du bestemmer deg for å forbedre. Du kan bruke standardknappen for å laste opp filene. I tillegg fungerer dra og slipp-funksjonen som en sjarm for opplasting også.


Del en offentlig lenke, som kan nås bare ved å åpne den i en nettleser. Velg alternativet Get Link fra høyreklikkmenyen for å fortsette. Høyreklikk på hvilken som helst fil og mappe og velg Send til chat-alternativet.


nz presenterer også ett eller to alternativer i hvordan disse bakgrunnsprosessene er konfigurert. Den første er muligheten til å tillate kontakter å finne en måte å få tilgang til bestemte og til og med alle mappene på kontoen din. End-to-end-kryptering betyr at bare en avsender og autorisert mottaker eller mottakere er i stand til å dekryptere delte eller overførte meldinger og filer.


Det er mulig å laste ned appen ved å trykke på navnet. Selvfølgelig er en av mange store fordeler med å bruke iCloud integrasjonen med iPhones, iPads, Macs og lignende. Husk at dette verktøyet også lar deg synkronisere alle typer filer.


I tillegg kan du til og med tilpasse skyområdet ditt ved å opprette nye mapper og sette begrensninger på båndbredden. Synkroniseringen mellom dine lokale stasjoner og skyplattformen skjer nesten i sanntid. Dekryptering av informasjon skjer i tillegg på den sikre plattformen som er beskyttet mot eksterne trusler.


Lagringsstørrelsen levert av MEGA og Google Drive, sammen med funksjonene fra Google, burde være nok. Du må for eksempel bruke Google Docs, Google Sheets og Google Slides. De fleste av disse er leeching-sider i stedet for bare fil-internettvertstjenester.


Sammen med alle de nyttige alternativene deres, er iglesider i tillegg gode filinternettvertstjenester, og du kan få tilgang til hver gratis og betalte variant. Det er likevel forbedringer som må gjøres, som dedikerte apper for mobilenheter, men den store mengden gratis lagring vil definitivt tiltrekke de fleste kunder. Tidligere var det noen skeptikere, men det store antallet kunder akkurat nå beviser at Mega er trygt å bruke. Mega har bygget sin applikasjon utelukkende for å konsentrere seg om sikkerheten, og så har de sikkert lykkes.


Det er sannsynligvis en av de beste gratis lagringsplassene som er der ute i to planer, årlig og månedlig abonnement.


Internxt Drive regnes sannsynligvis som en av de beste gratis skylagringstjenestene med best-in-class personvern og sikkerhet. Det lar deg og gruppen din forhandlere forskjellige varianter av filer med full sikkerhet.


Denne multiplattformvennlige skybaserte fildelingstjenesten er fin for rask tilgang til alle bildene, videoene eller andre filer. Det er absolutt en av de beste skylagringsfrie tjenestene som tilbyr de dyktige en annonsefri opplevelse til ansatte. Alle som ønsker å verifisere sikkerheten, kan enkelt gjøre det. Siden MEGA er avhengig av Europa, er den bundet av artikkel 45 i den generelle databeskyttelsesforordningen.


Du kan endre navnet umiddelbart fra grensesnittet uten å måtte legge til innhold filen med det spesifikke navnet. Hvis du er i tvil om dette, gi oss beskjed i kommentarfeltet under. Du kan fikse dette problemet ved å tømme lagringsplassen på den primære C-stasjonen hvis du har lagt inn nettleseren din som chrome eller Firefox i den C-stasjonen.


Skrevet: Tir, 09 Mar GMT [ kilde ]. De fleste alternativene er Cloud Storage Services og File Sync Apps. Det beste alternativet er Nextcloud, som er både gratis og åpen kildekode.


Andre fine apper som MEGA er Google Drive , Dropbox , Microsoft OneDrive og ownCloud. Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner lagres mekanisk i Disk. Du kan til og med laste opp filer fra skrivebordet eller mobilsystemet til Google Disk. Google Disk gir mulighet for reside-samarbeid slik at du og lagkameratene dine kan jobbe sammen om det samme prosjektet.


Når du foretar et kjøp via lenkene våre, kan vi tjene et gebyr. Hvis du lurer på hvordan MEGA tjener penger, er dette produktet de markedsfører for å tjene penger. Det er to måter å få 50 GB gratis skylagring på i alt området du vil ha for virksomhetskritiske virksomhetsfiler. Sørg for at nedlastingene dine til enhver tid er tilgjengelige og raske. Den ble en umiddelbar hit og fikk hundre, brukere innen 60 minutter etter lanseringen.


MEGA var basert i året på skuldrene til den livløse Megaupload som var ganske beryktet. Den ble tatt ned i Hong Kong, og alle tjenestene dens sluttet å eksistere i Megaupload og eieren, den tysk-finske internett-gründeren Kim Dotcom, ble siktet for en del tilfeller av informasjonsbrudd og oppmuntring til piratkopiering av nett. Ingen kunde live chat assistanse er en betydelig skuffelse, og MEGA bør håndtere denne mangelen.


En imaginær stasjon lar deg få tilgang til hele filene som kan være i skyen umiddelbart fra skrivebordet ditt gjennom en applikasjon uten å ta opp naturlig lagring best gratis skylagringsplass. Totalt sett tilbyr Dropbox ekstra lagringsplass for mye mindre penger, og bedre forretningsorienterte tjenester. Med Dropbox trenger du ganske enkelt å finne ut en bestemt plassering for synkroniseringsmappe. Kommer fra Auckland, New Zealand, MEGA.


nz leverer ubegrenset kryptert lagring for både forretnings- og personlig bruk. Denne skystasjonen gir deg tilgang til og administrere musikk, bilder, videoer og papirarbeid på alle enheter. Den nyeste versjonen av denne programvaren har et rent grensesnitt med intensive funksjoner.


Det er nødvendig å merke seg at det ikke spiller noen rolle hvilken lagringstjeneste du bruker, du kan ha et par sikkerhetskopier. FlipDrive, for min del, mangler noen få viktige alternativer som en nettbasert skylagringstjeneste burde ha.


Du kan også synkronisere et hvilket som helst antall mapper parallelt og til og med se endringene umiddelbart. I motsetning til Google Drive, tilbyr MEGA ikke bare en sjenerøs 50 GB gratis lagringsplass, den gir også en lokal skrivebordsklient for Linux. Binærfiler kan bli funnet for enkelt å sette opp MEGASync på alle store Linux-skrivebord. Du kan få den binære pakkeavtalen for MEGASync fra lenken under. Mens Icedrive låser sine imponerende sikkerhetsfunksjoner bak betalte planer, er gratiskontoen fortsatt ekstremt effektiv for mange behov.


Du kan få tilgang til harddisken din hvor som helst over hele verden. Til tross for sin nykommerstatus, fortsetter Icedrive å imponere skykunder. Mega Personal Apk tilbyr brukerkontrollert sikker skylagring og formål for mobilinnretninger som kan nås ved hjelp av den vanlige nettleseren. Hvis du vil ha mer enn dette, er MEGA for Business den rette pakken for deg. Du vil få tilgang til stor lagring som kan skaleres opp til seksten TB sammen med utvidet brytertillegg.


Du har tilgang til bare Pro-funksjoner som utløp for offentlige filer og innstilling av passordbeskyttelse. MEGAsync iPhone skystasjon er svært nyttig for å dele reisebilder og -filmer med vennene dine og kontaktene på sosiale medier. Sammenlignet med forskjellige tjenester er prisene fra premiumplanene deres litt dyre. Som noen få av de forskjellige tjenestene på denne posten, kan den legge til en rekke filer uten forsinkelse ved hjelp av både nettstedgrensesnittet og mobil- og skrivebordsappene.


Yandex er et russisk firma som hovedsakelig er anerkjent for sine populære Yandex Search og Yandex Email-tjenester, men i tillegg har de andre som Yandex. Den gir 10 GB gratis skylagring for alle som oppretter en konto. Google Disk er skylagringstjenesten som tilbys av Google. Når du lenker til en fil, opprettes det en helt ny nedlastingslenke for deg, på samme måte som hvis du har vært premiumbruker.


Det gjør deg spent og bekymringsfri om hvordan du lagrer og administrerer store data, og på grunn av personvern- og sikkerhetsfunksjonene gjør den deg ekstra avslappet. Det kreves ingen bekymring for noen former for punkter relatert til denne appen fordi den er en av de beste skylagringsappene med sikkerhet, privathet og sosialisering. Når det kommer til personvern, ønsker Mega at informasjonen skal være trygg fra nysgjerrige øyne.


OneDrive er inkludert i Microsoft- og Office-planer, i SharePoint-planer, og kan også kjøpes som en frittstående plan. Dropbox er kjent for sitt forenklede dra-og-slipp-grensesnitt, og enkeltmappe som synkroniseres til alle enhetene dine sømløst. OneDrive, Copy, Bitcasa og Mega er en rekke av de beste skylagringstjenestene som er tilgjengelige på markedet for tiden. Tilbyr skylagring og filsikkerhetskopiering på bildene, filene, papirene og andre dataene dine.


fm gir sikre, hendige og skalerbare datalagringsalternativer som serverer eksterne bedrifts- eller private brukere til forhandlere og dele filer. Trykk på Last opp for å begynne å laste opp filen hvis valg av filen ikke rutinemessig laster den opp. Dette er blant de mange laveste båndbreddekvotene for gratis eller betalte skylagringsplaner.


Videoene deres ble til slutt slettet, og to av barna deres ble fjernet fra deres varetekt. Videoene hennes vil senere bli slettet. Senere samme år ble YouTube kritisert for å vise upassende videoer rettet mot barn og ofte med populære karakterer i voldelige, seksuelle eller på annen måte forstyrrende situasjoner, hvorav mange dukket opp på YouTube Kids og tiltrakk seg millioner av visninger.


Begrepet "Elsagate" ble laget på Internett og ble deretter brukt av forskjellige nyhetskanaler for å referere til denne kontroversen. Senere samme måned begynte selskapet å masseslette videoer og kanaler som gjorde feil bruk av familievennlige karakterer. Som en del av en bredere bekymring angående barnesikkerhet på YouTube, målrettet bølgen av slettinger også kanaler som viste barn som deltok i upassende eller farlige aktiviteter under veiledning av voksne.


Mest bemerkelsesverdig fjernet selskapet Toy Freaks , en kanal med over 8. Selv for innhold som ser ut til å være rettet mot barn og bare ser ut til å inneholde barnevennlig innhold, tillater YouTubes system anonymitet for hvem som laster opp disse videoene. Disse spørsmålene har blitt reist tidligere, ettersom YouTube har måttet fjerne kanaler med barneinnhold som, etter å ha blitt populært, plutselig inkluderer upassende innhold maskert som barneinnhold. En kanal som hadde vært bekymret var "Cocomelon" som ga en rekke masseproduserte animerte videoer rettet mot barn.


Eierskap til Cocomelon var uklart utenfor båndene til "Treasure Studio", i seg selv en ukjent enhet, og reiste spørsmål om kanalens formål, [] [] [] men Bloomberg News hadde vært i stand til å bekrefte og intervjue det lille teamet av amerikanske eiere i februar angående "Cocomelon", som uttalte at målet deres for kanalen var å bare underholde barn, som ønsket å holde seg for seg selv for å unngå oppmerksomhet fra eksterne investorer.


I januar forbød YouTube offisielt videoer som inneholdt "utfordringer som oppmuntrer til handlinger som har en iboende risiko for alvorlig fysisk skade", som for eksempel Tide Pod Challenge og videoer som inneholder skøyerstreker som "får ofre til å tro at de er i fysisk fare" eller forårsake følelsesmessig plager hos barn. Også i november ble det avslørt i media at mange videoer med barn – ofte lastet opp av de mindreårige selv, og som viser uskyldig innhold som barna som leker med leker eller utøver gymnastikk – tiltrakk seg kommentarer fra pedofile [] [] med rovdyr som fant videoene gjennom private YouTube-spillelister eller ved å skrive inn bestemte søkeord på russisk.


Som et resultat av kontroversen, som økte bekymringen om «Elsagate», frøs flere store annonsører hvis annonser hadde blitt publisert mot slike videoer utgifter på YouTube. I februar identifiserte YouTube-vlogger Matt Watson et "ormehull" som ville få YouTubes anbefalingsalgoritme til å trekke brukere inn i denne typen videoinnhold, og få alt av brukerens anbefalte innhold til kun å inneholde denne typen videoer.


De fleste av disse videoene hadde kommentarer fra seksuelle rovdyr som kommenterte med tidsstempler for når barna ble vist i kompromitterende stillinger eller på annen måte kom med usømmelige kommentarer. I noen tilfeller hadde andre brukere lastet opp videoen på nytt i uoppført form, men med innkommende lenker fra andre videoer, og deretter tjent penger på disse, og spredt dette nettverket.


En talsperson forklarte at «alt innhold – inkludert kommentarer – som setter mindreårige i fare er avskyelig, og vi har klare retningslinjer som forbyr dette på YouTube. Det er mer å gjøre, og vi fortsetter å jobbe for å forbedre og fange opp misbruk raskere. Oetker, Epic Games og Nestlé hentet alle sine annonser fra YouTube. Deretter begynte YouTube å demonisere og blokkere annonsering på typene videoer som har trukket disse rovkommentarene.


Tjenesten forklarte at dette var et midlertidig tiltak mens de utforsker andre metoder for å eliminere problemet.


Disse handlingene er hovedsakelig rettet mot videoer av småbarn, men videoer av eldre barn og tenåringer kan også beskyttes hvis de inneholder handlinger som kan tolkes som seksuelle, for eksempel gymnastikk. YouTube uttalte at det også jobbet med et bedre system for å fjerne kommentarer på andre kanaler som matchet stilen til barnerovdyr.


Et relatert forsøk på å algoritmisk flagge videoer som inneholder referanser til strengen "CP", en forkortelse av barnepornografi, resulterte i noen fremtredende falske positiver som involverte ikke-relaterte emner med samme forkortelse, inkludert videoer relatert til mobilvideospillet Pokémon Go som bruker "CP" som en forkortelse av statistikken "Combat Power" og Club Penguin. YouTube ba om unnskyldning for feilene og gjenopprettet de berørte videoene.


YouTube sa at de ikke foretar seg noen video med disse kommentarene, men de de har flagget som sannsynligvis vil tiltrekke seg rovdyraktivitet. I juni siterte The New York Times forskere som fant ut at brukere som så erotiske videoer kunne anbefales tilsynelatende ufarlige videoer av barn.


YouTube viste en aprilspøk på nettstedet 1. april hvert år fra til I, alle lenker til videoer på hovedsiden ble omdirigert til Rick Astleys musikkvideo " Never Gonna Give You Up ", en spøk kjent som " rickrolling " ".


Neste år feiret nettstedet sitt "årsjubileum" med en rekke sepiatonede stumfilmer i tidlig s-stil, inkludert en parodi på Keyboard Cat. I , slo YouTube seg sammen med det satiriske avisselskapet The Onion for å hevde i en opplastet video at videodelingsnettstedet ble lansert som en konkurranse som endelig hadde kommet til en slutt, og ville stenge ned i ti år før den ble relansert i , med kun vinnervideoen.


Videoen spilte flere YouTube-kjendiser, inkludert Antoine Dodson. En video av to programledere som kunngjør de nominerte videoene streamet live i 12 timer. I kunngjorde YouTube at det var ansvarlig for å lage alle virale videotrender, og avslørte forhåndsvisninger av kommende trender, som "Clocking", "Kissing Dad" og "Glub Glub Water Dance".


I september kunngjorde YouTube lanseringen av sin egen sosiale nettverksfunksjon kalt YouTube Community. Kun brukere med overabonnenter har tilgang til dette.


Fellesskapsinnlegg kan inneholde bilder, GIF-er, tekst og video. YouTube Go er en Android-app som har som mål å gjøre YouTube enklere tilgjengelig på mobile enheter i fremvoksende markeder. Den er forskjellig fra selskapets hovedapp for Android og lar videoer lastes ned og deles med andre brukere. Den lar også brukere forhåndsvise videoer, dele nedlastede videoer via Bluetooth, og tilbyr flere alternativer for mobildatakontroll og videooppløsning.


YouTube annonserte prosjektet i september på et arrangement i India. YouTube Kids er en amerikansk videoapp for barn utviklet av YouTube, et datterselskap av Google. Appen ble utviklet som svar på foreldres og myndigheters gransking av innholdet som er tilgjengelig for barn. Appen gir en versjon av tjenesten rettet mot barn, med utvalgte innholdsvalg, foreldrekontrollfunksjoner og filtrering av videoer som anses som upassende visning for barn under 13, 8 eller 5 år avhengig av aldersgruppen valgt.


Først utgitt 15. februar, som en Android- og iOS-mobilapp, har appen siden blitt utgitt for smart-TV-er fra LG, Samsung og Sony, så vel som for Android TV.


Den 27. mai ble den tilgjengelig på Apple TV. Fra september er appen tilgjengelig i 69 land, inkludert Hong Kong og Macau, og én provins. YouTube lanserte en nettbasert versjon av YouTube Kids 30. august, YouTube Movies er en tjeneste fra YouTube som viser filmer via nettstedet sitt.


Mange av filmene er gratis å se, med annonser. Den 28. september kåret YouTube Lyor Cohen , medgründeren av Entertainment og tidligere leder for Warner Music Group, til Global Head of Music. Tidlig begynte Cohen å hinte om mulig lansering av YouTubes nye abonnementsmusikkstrømmetjeneste, en plattform som ville konkurrere med andre tjenester som Spotify og Apple Music.


YouTube Premium tidligere YouTube Red er YouTubes premium abonnementstjeneste. Den tilbyr reklamefri streaming, tilgang til original programmering og bakgrunns- og offlinevideoavspilling på mobile enheter. I september kunngjorde YouTube at de ville lansere en betaversjon av en ny plattform med andre videoer, lik TikTok , kalt YouTube Shorts. I likhet med TikTok gir det brukere tilgang til innebygde kreative verktøy, inkludert muligheten for å legge til lisensiert musikk til videoene deres.


I begynte YouTube å teste en ny funksjon opprinnelig kalt "YouTube Reels". YouTube ga senere nytt navn til funksjonen "YouTube Stories". Eksperimentelle funksjoner på YouTube kan nås i et område på nettstedet som heter TestTube. Funksjonen ble fjernet senere. Senere samme år ble YouTube Feather introdusert som et lett alternativt nettsted for land med begrensede internetthastigheter. Tjenesten ble opprinnelig lansert i de fem store markedene New York City, Los Angeles, Chicago, Philadelphia og San Francisco 5. april, [] [] og tilbyr direktesendinger av programmering fra de fem store kringkastingsnettverkene ABC, CBS, The CW, Fox og NBC , samt omtrent 40 kabelkanaler eid av bedriftsforeldrene til disse nettverkene, The Walt Disney Company , CBS Corporation , 21st Century Fox , NBCUniversal og Turner Broadcasting System inkludert blant andre Bravo , USA Network , Syfy , Disney Channel , CNN , Cartoon Network, E!


Abonnenter kan også motta Showtime og Fox Soccer Plus som valgfrie tillegg for en ekstra avgift, og kan få tilgang til originalt YouTube Premium-innhold. Både privatpersoner [] og store produksjonsbedrifter [] har brukt YouTube for å øke publikummet.


Indieskapere har bygget grasrotfølgere som teller i tusenvis til svært liten kostnad eller innsats, mens massemarkedsføring og radiopromotering viste seg å være problematisk. salgsfremmende plattform for musikkselskapene. Etter å ha observert at ansikt-til-ansikt kommunikasjon av den typen nettvideoer formidler har blitt "finjustert av millioner av år med evolusjon", refererte TED-kurator Chris Anderson til flere YouTube-bidragsytere og hevdet at "det Gutenberg gjorde for å skrive, nettvideo kan nå gjøre for ansikt-til-ansikt kommunikasjon.


presidentkandidater via YouTube-video, med en techPresident-medgründer som sa at internettvideo endret det politiske landskapet. Howard siterte en aktivists kortfattede beskrivelse om at organiseringen av den politiske uroen innebar å bruke "Facebook for å planlegge protestene, Twitter for å koordinere, og YouTube for å fortelle verden. Senatet introduserte en resolusjon som fordømmer Joseph Kony 16 dager etter at "Kony"-videoen ble lagt ut på YouTube, med resolusjonsmedsponsor, senator Lindsey Graham som bemerket at videoen "vil gjøre mer for å føre til Konys bortgang enn all annen handling til sammen.


Omvendt har YouTube også tillatt regjeringen å lettere engasjere seg med innbyggerne, og Det hvite hus sin offisielle YouTube-kanal er den syvende toppprodusenten av nyhetsorganisasjoner på YouTube i [] og i en helseutveksling bestilte Obama-imitator Iman Crossons YouTube-musikkvideo-forfalskning å oppmuntre unge amerikanere til å melde seg inn i Affordable Care Act Obamacare-kompatibel helseforsikring.


President Obama holdt et møte i Det hvite hus med ledende YouTube-innholdsskapere for ikke bare å fremme bevisstheten om Obamacare [] men mer generelt for å utvikle måter for regjeringen å bedre kontakt med "YouTube-generasjonen". Noen YouTube-videoer har selv hatt en direkte effekt på verdensbegivenheter, som Innocence of Muslims som ansporet til protester og relatert anti-amerikansk vold internasjonalt. En artikkel i New York Times Magazine hevdet at YouTube hadde blitt "den nye snakkeradioen" for ytre høyre.


Legion of Extraordinary Dancers [] og YouTube Symphony Orchestra [] valgte medlemskapet sitt basert på individuelle videoopptredener. President Barack Obama, visepresident Biden, ansatte i Det hvite hus og flere statssekretærer.


Før , ga ikke Google detaljerte tall for YouTubes driftskostnader, og YouTubes inntekter i ble notert som «ikke vesentlig» i en forskriftsfil. Google publiserte først eksakte inntektstall for YouTube i februar som en del av Alphabets økonomiske rapport. YouTube inngikk et markedsførings- og reklamepartnerskap med NBC i juni seere kalt "Shows".


Flyttingen var ment å skape konkurranse med nettsteder som Hulu, som inneholder materiale fra NBC, Fox og Disney. I mars trakk regjeringen i Storbritannia sine reklamekampanjer fra YouTube, etter rapporter om at annonsene deres hadde vist seg på videoer med ekstremistisk innhold. Regjeringen krevde forsikringer om at reklamen deres ville "leveres trygt og hensiktsmessig".


Avisen The Guardian, så vel som andre store britiske og U. merkevarer, suspenderte på samme måte annonseringene sine på YouTube som svar på at reklamen deres dukket opp i nærheten av støtende innhold. Google uttalte at de hadde "begynt en omfattende gjennomgang av våre annonseringsretningslinjer og har gitt en offentlig forpliktelse til å sette på plass endringer som gir merkevarer mer kontroll over hvor annonsene deres vises".


Videoen ble trukket tilbake etter at det ble funnet at annonsene ble utløst av bruk av opphavsrettsbeskyttet innhold i videoen. 6. april kunngjorde YouTube at for å «sikre at inntektene bare flyter til skapere som følger reglene», vil de endre praksisen sin for å kreve at en kanal gjennomgår en gjennomgang av retningslinjene, og har minst 10 visninger i livet før de kan bli med i partnerprogrammet.


I mai lanserte YouTube sitt partnerprogram YPP, et system basert på AdSense som lar opplasteren av videoen dele inntektene som genereres av annonsering på nettstedet. Det er over en million medlemmer av YouTubes partnerprogram. Vanligvis har ikke mer enn halvparten av de kvalifiserte videoene en pre-roll-annonse, på grunn av mangel på interesserte annonsører. YouTubes retningslinjer begrenser visse former for innhold fra å inkluderes i videoer som genereres penger med reklame, inkludert videoer som inneholder vold, sterkt språk, seksuelt innhold, "kontroversielle eller sensitive emner og hendelser, inkludert emner relatert til krig, politiske konflikter, naturkatastrofer og tragedier, selv om grafiske bilder ikke vises" med mindre innholdet er "vanligvis nyhetsverdig eller komisk og skaperens hensikt er å informere eller underholde" , [] og videoer hvis brukerkommentarer inneholder "upassende" innhold.


I , introduserte YouTube et alternativ for kanaler med minst tusen abonnenter til å kreve et betalt abonnement for at seerne skal se videoer. YouTube Play Buttons , en del av YouTube Creator Rewards, er en anerkjennelse fra YouTube av de mest populære kanalene. YouTubes retningslinjer for "annonsørvennlig innhold" begrenser hva som kan inkluderes i videoer som tjener penger; dette inkluderer sterk vold, språk, [] seksuelt innhold, og "kontroversielle eller sensitive emner og hendelser, inkludert emner relatert til krig, politiske konflikter, naturkatastrofer og tragedier, selv om grafiske bilder ikke vises", med mindre innholdet er "vanligvis nyhetsverdig eller komisk og skaperens hensikt er å informere eller underholde".


DeFranco hevdet at det å ikke kunne tjene annonseinntekter på slike videoer var "sensur med et annet navn". En YouTube-talsperson uttalte at selv om retningslinjene i seg selv ikke var ny, hadde tjenesten "forbedret varslings- og klageprosessen for å sikre bedre kommunikasjon til skaperne våre". Fra november i USA og juni over hele verden forbeholder [] YouTube seg retten til å tjene penger på alle videoer på plattformen, selv om opplasteren ikke er medlem av YouTubes partnerprogram.


Dette vil skje på kanaler hvis innhold anses som "annonsørvennlig", og alle inntekter vil gå direkte til Google uten noen del gitt til opplasteren. YouTube gir en mulighet for rettighetshavere til å finne og fjerne videoene sine eller få dem til å fortsette å kjøre for inntekter. Driften for programmet opphørte 20. mars, YouTube har blitt sensurert, filtrert eller utestengt av en rekke årsaker, inkludert: []. Tilgang til spesifikke videoer er noen ganger forhindret på grunn av lover om opphavsrett og immaterielle rettigheter, f.


i Tyskland , brudd på hatefulle ytringer og hindring av tilgang til videoer som anses som upassende for ungdom, [] som også gjøres av YouTube med YouTube Kids-appen og med "begrenset modus". Fra og med [oppdatering] er offentlig tilgang til YouTube blokkert i mange land, inkludert Kina , Nord-Korea , Iran , Syria , Turkmenistan , [] Usbekistan , [] [] Tadsjikistan , Eritrea , Sudan og Sør-Sudan.


I noen land er YouTube blokkert i mer begrensede perioder, for eksempel i perioder med uro, før et valg eller som svar på kommende politiske merkedager. I tilfeller der hele nettstedet er utestengt på grunn av én bestemt video, vil YouTube ofte godta å fjerne eller begrense tilgangen til den videoen for å gjenopprette tjenesten.


Det dukket opp rapporter om at kommentarer postet med kinesiske tegn som fornærmet det kinesiske kommunistpartiet 共匪 eller "kommunistisk banditt" eller 五毛 eller "50 Cent Party", med henvisning til statsstøttede kommentatorer, ble automatisk slettet innen 15 sekunder. fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Online videoplattform eid av Google. For ikke å forveksle med YouTube-kanalen. YouTubes forside 14. november, Chad Hurley Steve Chen Jawed Karim.


Internett Video vertstjeneste. Hovedartikkel: Historien om YouTube. Se også: Kritikk av Google § YouTube-brukerkommentarer. Hovedartikkel: YouTube-opphavsrettsproblemer. Ytterligere informasjon: § Inntekter til rettighetshavere. Hovedartikkel: Content ID-system. Se også: Kritikk av Google § YouTube , og sensur fra Google § YouTube. Se også: FamilyOFive, Fantastic Adventures-skandalen og Elsagate. Se også: Elsagate. Hovedartikkel: YouTube Kids. Hovedartikkel: YouTube Music. Hovedartikkel: YouTube Premium.


Hovedartikkel: YouTube TV. Hovedartikkel: Social impact of YouTube. Ytterligere informasjon: § Opphavsrettsbeskyttet materiale. Hovedartikkel: Sensur av YouTube. Har lokal YouTube-versjon. For øyeblikket blokkert. Tidligere blokkert. Hør denne artikkelen i 29 minutter.


Denne lydfilen ble opprettet fra en revisjon av denne artikkelen datert 26. mars, og gjenspeiler ikke senere redigeringer. Lydhjelp · Flere talte artikler. Selskapsportal Internett-portal San Francisco Bay Area-portal USA-portal. 26. januar, skjema K ". Hentet 16. april The Register. Hentet 16. september, offisiell Google Code Blog.


Hentet 25. mars, Høy skalerbarhet. Hentet 13. oktober, 23. oktober, Hentet 26. mai, A billion hours". Hentet 19. april, Los Angeles, CA. Hentet 10. juni Visual Capitalist. Hentet 6. desember, BBC News.


1. februar, The New York Times. Hentet 26. mars, The Sydney Morning Herald. 11. oktober, hentet 18. mars, Det er en tredje YouTube-medgründer". USA i dag. Hentet 19. juni, The Guardian. Hentet 15. mars, The New York Times Vol. Washington Post. no". Hentet 1. april, The Daily Telegraph. 23. april, Hentet 3. august, Wayback Machine. 25. november, Arkivert fra originalen 25. november, Hentet 1. januar, 2. november, Arkivert fra originalen 2. november, 17. april, Business Insider.


Hentet 8. mai, Hentet 14. februar, Hentet 27. april, The Hollywood Reporter. 16. juli dreper YouTube virksomheten min! Hentet 29. november, The Times. 9. oktober, The Age. 14. november, Arkivert fra originalen 20. desember, Online Video Rankings". Hentet 27. juni, CBS Interactive. 25. mai, The Next Web. Thomson Reuters. 2. desember, Hentet 2. desember, The Verge.


Vox Media. Solsman, Joan 12. november, Hentet 4. juli, 29. oktober, Hentet 30. oktober, San Jose Mercury News.


Hentet 3. februar, Hentet 7. mai, 9. mai, Hentet 11. mai, Mercury News. Hentet 10. mai, Hentet 21. april, Hentet 17. mai, Hentet 22. oktober, Hentet 7. november, Hentet 5. september, ISSN Hentet 20. mars, Hentet 24. mars, 4. april, Hentet 9. april, Hentet 7. september, CNN September Business. Hentet 9. januar, Hentet 11. desember, Hentet 5. mai, 12. november, Hentet 30. november, Hentet 18. november, mai doi : ISBN S2CID Arkivert fra originalen 11. september, Hentet 14. januar, Arkivert fra originalen 10. november, Hentet desember 1, Hentet 13. mars, Hentet 1. juni, Hentet 15. juli, Hentet 22. september, Ars Technica.


Android-overskrifter. Hentet 8. desember, University of Washington. Hentet 12. september, Hentet 24. november, Arkivert fra originalen 6. februar, Hentet 27. januar, Vi gikk denne ruten før med Sorenson Spark som er en ufullstendig implementering av H.


Sørenson H. Sorenson Media. 2. juni, arkivert fra originalen 27. august, hentet 31. juli, 17. juni, arkivert fra originalen 20. juni, hentet 11. august, offisiell YouTube-blogg. 14. mars, Hentet 2. juli, YouTube Hjelp. 27. juni, Hentet 14. november, Hentet 29. juni, The Indian Express. 25. april, Hentet 30. mai, 21. juli, Hentet 26. september, Financial Times.


Hentet 20. oktober, 13. september, YouTubes offisielle blogg. 8. april, Associated Press. 15. oktober, Arkivert fra originalen 18. oktober, Hentet 15. oktober, 13. desember, YouTube Creators Blog.


Hentet 17. november, The Huffington Post. Hentet 9. november, Googles produktforum. Hentet 28. august, Google Support. Arkivert fra originalen 17. november, Hentet 11. november, Neal, International Business Times , 8. november, abonnement kreves Alternativ lenke Arkivert 3. desember , på Wayback Machine. 28. juli, Hentet 29. juli, Solsman, Joan 3. november, International Business Times UK.


Hentet 17. september, Hentet 9. desember, Next up: better ways to connect". 27. august, Hentet 25. august, Los Angeles Times. Hentet 21. februar, Creative Commons. Hentet 20. juli, uoffisiell Google-blogg. 20. juni, Arkivert fra originalen 28. desember, Hentet 17. januar, Arkivert fra originalen 27. april, 8. desember, Hentet 11. september, 17. juli, Hentet 17. februar, 15. januar, YouTube på TV-en din".


YouTube-blogg. Arkivert fra originalen 22. juni, Hentet 20. juni, 6. juni, Hentet 22. desember, 15. november, Hentet 20. november, Nintendo America. Hentet 4. februar Nintendo Game Details. Nintendo of America. Hentet 5. desember, PC Advisor. El Universal på spansk.


Arkivert fra originalen 16. mai, Hentet 9. september, 17. oktober, Arkivert fra originalen 11. oktober, Hentet 2. januar, Kommersant Moskva. Hentet 22. mars, PC World. Hinduen. Chennai, India. Arkivert fra originalen 10. mai, Og det er drit. Det suger". Det tsjekkiske dagligordet. Hentet 7. desember 9. september Arkivert fra originalen 12. september Arkivert fra originalen 14. mars The Philippine Star.


Arkivert fra originalen 21. oktober, Hentet 23. september, Hentet 15. januar, Emirates Hentet 8. juli, Hentet 25. juli, Hentet 1. oktober, YouTube kommer i Ukraina! Ukraina: Google Ukraine-bloggen. Danmark: iProspect. Arkivert fra originalen 7. mai, Hentet 17. april, nordisk: KLOK. Arkivert fra originalen 28. juli, Hentet 11. februar, Norge: TONO. Arkivert fra originalen 20. april, Swiss: swissinfo.


på siden torsdag online". Østerrike: Wiener Zeitung. Romania: ZF. Hentet 14. mai, Portugal: Luso Noticias. Arkivert fra originalen 3. desember, Vat Pravda. tbreak Media. Arkivert fra originalen 13. februar, New Trend. Arkivert fra originalen 7. april, Hentet 5. april, 19. mars, Arkivert fra originalen 11. januar, Arkivert fra originalen 21. mars, The Nation.


Hentet 4. april, The Himalayan Times. 13. januar, Hentet 31. januar, The Express Tribune. 12. januar, Hentet 4. august, 30. oktober, Hentet 3. oktober, San Francisco Chronicle. 1. april, Hentet 2. april, The New Yorker. Hentet 6. januar The Daily Dot. Complex Media, Inc. Hentet 10. januar, eller bare migrere? Guardian News and Media Limited.


Hvorfor fryser YouTube-visninger kl ? Hentet 30. august — via YouTube. YouTube Engineering and Developers Blog. Hentet 30. mars, 11. november, The Independent. Hentet 12. august, Hentet 5. februar, 21. mai, 13. mars, 30. juli, Hentet 19. august, 5. mai, Smith v. Summit Entertainment LLC. Docket Alarm, Inc. Hentet 21. oktober Carr 6. juni, United States District Court, N.


Ohio, Western Division. 20. april, Hentet 20. april, 1. november, Hentet 2. november, 5. april, Hentet 22. april, 12. juni, Wall Street Journal. Hentet 4. desember, Hentet 29. august, 28. september, Hentet 25. mai, Electronic Frontier Foundation. Arkivert fra originalen 4. mars, Hentet 3. november, 23. mars, Wired UK. 20. februar, Hentet 11. oktober, Hentet 10. februar, Hentet 28. mai, Arkivert fra originalen 20. mars, Fox News.


25. oktober, Hentet 13. november, Burns, John; Helft, Miguel 4. november, Hentet 15. april, Bloomberg L. Hentet 14. august, Hentet 16. juni, Hentet 8. september, Columbia Journalism Review 19. september, Data and Society. Columbia Journalism Review. 20. mars, Washington Post. Hentet 29. januar, Bloomberg News. Grenser i kommunikasjon.


ISSN X. 12. september, Hentet 27. september, Manila , Filippinene: Rappler Inc. 5. juni, Hentet 30. september, Hentet 7. oktober, Hentet 21. juni, Hentet 7. juni, Velg alle. New York Magazine. Hentet 9. juli NEWS10 ABC. 31. mars, Hentet 30. april, Arkivert fra originalen 16. november, I august i år kunngjorde YouTube at de ikke lenger ville tillate skapere å tjene penger på videoer som «gjorde upassende bruk av familievennlige karakterer.


Hentet 28. november, Hvem som skaper dem er et mysterium". Arkivert fra originalen 14. august, Arkivert fra originalen 11. august, Hentet 15. juni, Hentet 16. januar, New Statesman. Hentet 18. februar, Hentet 20. februar, Hentet 22. februar, Hentet 2. mars, Hentet 28. februar, Hentet 6. juni, Arkivert fra originalen 3. april, Hentet 8. november, Huffington Post.


NY Daily News. Hentet 12. juni, Hentet 2. februar,

No comments:

Post a Comment