Tuesday, December 21, 2021

Neuvoja teinien treffeille

Neuvoja teinien treffeille



Tämän avulla voit tehdä oman arviosi heistä, nähdä, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa aikuisten kanssa, ja osoittaa, että he asettavat lapsesi itsensä edelle. Varmista, että he ymmärtävät, että kaikki verkkoon laitettu on ikuista ja että alastonkuvan lähettäminen voi helposti kostautua – ja se jaetaan tahattomien vastaanottajien kanssa. Kuinka kertoa ihastuksellesi, että pidät heistä, teinien treffineuvoja. Hanki ruokavalio- ja hyvinvointivinkkejä, joiden avulla lapsesi pysyvät terveinä ja onnellisina. Annoin myös pojalleni muutaman esimerkkikysymyksen, joita hän voisi esittää teinien treffineuvoja treffeillä, jotta hän tuntee vähemmän ahdistusta keskustelun jatkamisesta. Tiedä, kuka on kotona toisen henkilön kotona. Onko Flirttailu Pettämistä?





Teinien treffisäännöt opetetaan yksinkertaisilla oppitunneilla



Navigointi romanttisten suhteiden maailmassa voi olla pelottavaa sekä vanhemmille että teini-ikäisille. Kaikki eivät vain yritä selvittää raivoavien hormonien tunnettua dynamiikkaa, vaan vanhemmat voivat kyseenalaistaa niiden arvioinnin ja turvallisuuden teinien treffineuvoja teini ja teini paheksuu vanhempiensa puuttumista asiaan, teinien treffineuvoja.


Tämä voi johtaa jännittyneisiin suhteisiin perheessä ja joissakin ääritapauksissa voi pakottaa nuoren etsimään epäterveellisiä ihmissuhteita. Vaikka jotkut saattavat haluta aloittaa "treffin" jo 12-vuotiaana, toiset saattavat jopa osoittaa kiinnostusta vasta lukion jälkeen. Ota se haltuun ja käytä sitä hyödyksesi.


Se, mitä teet vanhimmalle, ei välttämättä sovi nuorimmalle – ja se on ok. Säännöt voivat myös muuttua, kun jokainen lapsi vanhenee, kehittää parempia tai huonompia ystävyyssuhteita tai kun opit tuntemaan kenen kanssa he seurustelevat.


12- ja 13-vuotiaiden ei pitäisi mennä eksklusiivisille treffeille, mutta se on OK mitä vanhemmaksi he tulevat. Suurin apu on tietää lapsesi vahvuudet, heikkoudet ja tarpeet ja asettaa rajat ja ohjeet niiden mukaisesti. Heidän täytyy luottaa sinuun ja tietää, että he voivat kertoa sinulle mitä tahansa menettämättä rakkauttasi, tai vaikka se saattaa saada heidät vaikeuksiin.


Puhu heille joka päivä. Keskustele heidän kanssaan asenteistasi seksiin ja miksi sinulla on säännöt ja rajat, joita käytät deittailussa.


Puhu heille heidän peloistaan, toiveistaan, toiveistaan ​​– kuuntele ja ole empaattinen. Rauhoita heitä, anna heille neuvoja tarvittaessa ja anna esimerkkejä omasta elämästäsi. Kaikista eniten, teinien treffineuvoja, olla esimerkkinä siitä, keitä haluat heidän olevan. Jos haluat, että heillä on terveet suhteet, sinun on näytettävä heille, kuinka se tehdään.


Muotoile arvot, jotka haluat niillä olevan. Jos et, he pitävät sinua tekopyhänä, etkä koskaan saa heidän kanssaan tarvitsemaasi suhdetta. Kannusta heitä lähtemään ulos monien eri ihmisten kanssa, jotta he tietävät, mitä haluavat kumppanilta. Itse asiassa tee sääntö, että he eivät voi mennä ulos saman henkilön kanssa kahdesti peräkkäin. Myös teinien treffineuvoja nuoresi kokeilla erilaisia ​​aktiviteetteja treffeillä, ja he voivat löytää uuden harrastuksen tai lahjakkuuden prosessissa.


Monipuolisuus rajojen kanssa auttaa varmistamaan terveet suhteet heidän ikääntyessään. Tämä antaa sinun tehdä oman arviosi heistä, nähdä, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa aikuisten kanssa, ja osoittaa, että he ovat teinien treffineuvoja lapsesi ennen itseään. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden tarkistaa heidän suunnitelmansa, minne he ovat menossa, mihin aikaan he palaavat jne.


Voit tehdä tämän myös ryhmätreffeillä – on tärkeää tietää ystävät, joiden kanssa lapsesi viettävät aikaa. Tietysti sinun tulee astua sisään ennen katastrofaalista elämää teinien treffineuvoja virheitä tehdään, mutta vältä astumasta väliin tai korjaamasta jokaista pientä vikaa suhteessaan. Se auttaa säilyttämään suhteensi heihin nyt, ja he kiittävät sinua myöhemmin, kun he pystyvät ylläpitämään terveitä suhteita paremmin kuin heidän ikätoverinsa helikopterivanhempien kanssa.


Ole tukenasi, mutta anna heidän tehdä suurin osa työstä itse. Älä odota heistä pahinta, elleivät he ole toistuvasti antaneet sinulle syytä tehdä niin. Tämä on aika itsestäänselvyys, teinien treffineuvoja, mutta pidä vain silmällä hienoa rajaa liian paljon ja liian vähän vanhemmuutta. Suuri osa heidän maailmankuvastaan ​​perustuu siihen, kuinka esität sen. Joten vaikka kaiken ei tarvitse olla väärennettyä tai ruusunväristä, jos puhut itsestäsi ja muista arvokkaasti, hyväntekeväisyyteen ja nöyryyteen, lapsesi on rakastavampi ihminen, jolla on terveemmät suhteet.


Tämä on hyvä käytäntö osallistua myös oman hyvinvointimme vuoksi. Poikasi tai tyttäresi ei saisi mennä ulos niin paljon, ettet koskaan näe, ja sinun tulee varata tiettyjä aikoja viettääksesi aikaa yhdessä perheenä.


Illallinen toistensa kanssa mahdollisimman paljon on todistettu tapa ylläpitää tervettä perhettä. Olipa kyseessä erityisen myrkyllinen suhde, vaarallisen holtiton toiminta tai haitallinen käyttäytymismalli, vanhemman on lopulta joskus otettava riski vahingoittaa suhdettaan tilapäisesti estääkseen virheen, joka voi vaikuttaa hänen loppuelämäänsä, teinien treffineuvoja.


Se voi särkeä sydämesi, se teinien treffineuvoja särkeä heidän sydämensä, mutta se on heidän omaksi parhaakseen. Vastaus: Luulen, että se riippuu tilanteesta. Varmista, että asetat odotukset etukäteen ja pidät niistä kiinni. Vastaus: Teinien tulisi yrittää ymmärtää vanhempiensa näkökulma. Heidän pitäisi olla teinien treffineuvoja ja avata vanhempiensa kanssa, teinien treffineuvoja, ja heidän tulisi ymmärtää, että nyt on aika oppia, mitä he haluavat puolisolta tai kumppanilta.


Yleisesti ottaen on ok "ostoksilla" tässä vaiheessa, kunhan se tehdään kypsästi ja turvallisesti. Kysymys: Minun teinien treffineuvoja ja palasin juuri yhteen, teinien treffineuvoja. Hän haluaa teinien treffineuvoja minä, mutta minä pelkään. Mitä minun pitäisi tehdä? Vastaus: Jos sinulla on vanhempia, joiden kanssa tunnet olosi mukavaksi, yritä kysyä heidän neuvojaan.


Henkilökohtaisesti sanoisin, että olet hyvin nuori, käytä tätä seurustelujaksoa selvittääksesi, mistä pidät ja mistä et pidä parisuhteessa. En oikein osaa sanoa, pitäisikö sinun suudella vai ei, tiedän mitä sanoisin tyttärelleni. Keskustele poikaystäväsi kanssa ja puhu hyvin selkeistä rajoista, äläkä anna itseäsi painostaa siirtymään asettamiasi rajoja yli.


Kukaan, joka välittää sinusta, ei painosta sinua ohittamaan sen, minkä kanssa olet tyytyväinen. Kysymys: Sisarentyttäreni saa nukkua yön hänen kanssaan teinien treffineuvoja erillisissä vuoteissa, mutta samassa makuuhuoneessa. Minusta tämä on resepti katastrofiin ja vuoden ikäisen tyttären saamiseen, ja minun on täsmennettävä hänelle, että tämä ei ole normaalia käytöstä. Vastaus: Se on luultavasti resepti katastrofiin, mutta voit selittää sen tyttärellesi.


Kerro hänelle ensin, että jotkut ihmiset kasvattavat lapsiaan eri tavalla, teinien treffineuvoja, ja yrität vain tehdä parhaansa tehdäksesi hänet onnelliseksi, teinien treffineuvoja, terve, turvallinen lapsi ja tuleva aikuinen. Se, miten jatkat, on tavallaan sinun päätettävissäsi, riippuen siitä, mitä uskot seksin roolista parisuhteessa. Yleisesti ottaen sanoisin hänelle, että seksi on hyvin erikoista, koska se muodostaa erityisen siteen henkilöön, teinien treffineuvoja, ja voi myös aiheuttaa raskautta ja sukupuolitauteja teinien treffineuvoja et ole varovainen, teinien treffineuvoja.


Tästä syystä se tulisi tehdä vasta vakavan harkinnan jälkeen, kun todella rakastat jotakuta ja jonkun kanssa olet sitoutunut avioliittoon, ehkä. Kerro hänelle, että olet huolissasi siitä, että samassa huoneessa nukkuminen yhdessä, vaikka he olisivat eri sängyissä, voi tehdä paljon helpommaksi tehdä jotain, jota saatat myöhemmin katua, ja koska et halua hänen loukkaantuvan, uskot Parisuhteessa olevien miesten ja naisten ei pitäisi nukkua samassa huoneessa ennen kuin he ovat valmiita seksiin. Tämä näkemys on konservatiivisemmalla puolella, mutta silti suhteellisen tasapainoinen.


Sinun on päätettävä tyttäresi kanssa, pitäisikö seksi säästää avioliittoon asti, ja jos ei, kuinka vanha ja missä olosuhteissa "turvaseksiä" tapahtuu. Kysymys: Mikä on kantasi teini-ikäisten online-treffeille, Skype-kirjoituksiin ja tekstiviestien lähettämiseen ja kaikkeen muuhun? Poika, jonka kanssa ystäväni lapsi seurustelee, näyttää suloiselta, teinien treffineuvoja, ja olemme varmistaneet hänen ikänsä ja kaiken, mutta kaikkien näiden hullujen artikkelien avulla teinien treffineuvoja asioita taistelevat siitä, onko online-treffit teinien treffineuvoja hyvä vai huono, mikä tässä on?


Vastaus: Online "treffit" on hankalaa, teinien treffineuvoja. Vaikka aikuiset voivat menestyä siinä erittäin hyvin, en usko, että se on teini-ikäisille parista syystä. Ovatko he "treffeillä" vai vain puhuvat usein? Teini-ikäisten deittailujen tulisi olla kasvokkain, jotta he voivat kehittää todellisia suhdetaitoja, löytää kumppanista, mistä he pitävät ja mistä eivät, ja oppia mukautumaan fyysisiin rajoihin, jotka he ovat asettaneet toisilleen.


Jos heillä ei ole mitään syytä "skypetreffeille", jos he eivät ole pitkän matkan tai jotain, pakottaa heitä pitämään muutaman treffin henkilökohtaisesti, ehkä ryhmätreffeillä tai valvotuilla treffeillä. Muuten se, mitä he tekevät, on vain intiimin ystävyyden ylläpitämistä, joka voi olla hienoa ja arvokasta teini-ikäiselle, mutta se ei ole seurustelu. Varmista, että vanhemmalla on pääsy kaikkiin keskusteluihinsa ja että heille esitetään selkeät odotukset siitä, pitäisi ja ei pitäisi puhua. Joskus olisin halunnut lukea tämän artikkelin, silloin kun tyttäreni kuului mainitsemiisi ikäryhmiin.


klo teinien treffineuvoja Aikanaan kaikki löytämäni artikkelit koskivat pieniä lapsia, ei lasten vanhenemista ja tapailua, teinien treffineuvoja. Joka tapauksessa parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olen iloinen, että kirjoitit tämän artikkelin. Keskity siihen, mikä on tärkeää puhuessasi teini-ikäisten kanssa, älä asioihin, joita heidän ei tarvitse tietää. Yleisiä virheitä, joita vanhemmat tekevät teini-ikäistensa kanssa.


Helmikuu on teinitreffien väkivaltatietoisuuskuukausi; mitä lapsesi tietävät? Teini-ikäisten kuljettajien autovakuutus maksaa enemmän, koska teini-ikäisten kuljettajien onnettomuudet ovat suurin syy teinien treffineuvoja kuolema teinien keskuudessa. Saat vinkkejä, jotka auttavat päättämään, onko teini valmis ajamaan. Hyviä vinkkejä teini-ikäisten kanssa tulemiseen: Ole teinien treffineuvoja, mutta ei liian rento, tutustu heidän musiikkiinsa ja ystäviinsä ja nauti kyydistä!


Teinivuodet ovat usein vaikeita teinien treffineuvoja teini ja vanhempi. Tässä on 10 vinkkiä vanhemmille, jotka auttavat teini-ikäisiä saavuttamaan potentiaalinsa ja auttavat vanhempia ohjaamaan heitä heidän kasvaessaan. Tässä artikkelissa on luettelo teini-ikäisten ja heidän vanhempiensa välisten konfliktien mahdollisista syistä. Nämä ovat tilanteita ja erimielisyyksiä, jotka voivat johtaa riitoihin ja tappelemiseen, mutta niiden ei tarvitse vahingoittaa ihmissuhteita, teinien treffineuvoja.


Älä kyllästy tänä kesänä! Tässä on hauskoja harrastuksia teinitytöille; kaikkea puhelimella pelaamisesta ystävien kanssa viettämiseen! Löydät varmasti jotain kivaa tekemistä! Uusi tutkimus osoittaa, että teinien treffineuvoja kehittyy edelleen teini-iässä. The teinien treffineuvoja Tästä keskustellaan sekä vinkkejä hyvään kommunikointiin teini-iässä.


Teinillä on nykyään vaikeaa. Teini-ikäisten vanhemmuus ei ole helppoa, mutta heidän kamppailevien ongelmien ymmärtäminen voi auttaa kaikkia asianosaisia. Et voi auttaa ratkaisemaan ongelmaa, ennen kuin tiedät, mikä se on.


Tässä korostan yleisimmät teini-ikäisten kohtaamat ongelmat nykyään. Mikseivät jotkut teini-ikäiset vielä halua ajaa??


Kuinka voit auttaa teiniä saamaan ajokortin?? Tarvitsevatko kaikki teinit nykyään ajokortin? teinien treffineuvoja kaikki? Kun lapsemme muuttuvat teini-ikäisiksi, voi tuntua siltä, ​​että lapsuuden yhteydet, jotka loimme heidän kanssaan, katosivat yhdessä yössä. Ja ymmärrettävästi monet vanhemmat surevat tätä menetystä.





uusimmat aikuisten treffisivustot ilmaiseksi



Olisit turha ohittaa tai välttää koskemasta näitä aiheita uudelleen. Vaikka sinun ei tarvitse keskustella heti, kun teini kävelee ovesta sisään, sinun tulee varata jonkin aikaa treffien jälkeen seurataksesi. Kysy teini-ikäiseltäsi, kuinka treffit menivät. Odota sitten heidän vastaustaan. Kuuntele tarkkaan ja yritä olla keskeyttämättä. Jos teini näyttää haluttomalta jakamaan paljon tietoa, älä huoli.


Jotkut teinit ovat yksityisempiä kuin toiset. Voit lopettaa keskustelun kysymällä heiltä, ​​luulevatko he menevänsä ulos tai onko heillä kysyttävää tai huolenaiheita, joista he haluavat puhua.


Muistuta teiniäsi, että olet heidän tukenaan, jos he haluavat keskustella mistä tahansa, mutta anna heille myös yksityisyyttä. Teinillä on myös osansa turvassa pysymisessä seurustelun aikana.


Tästä syystä sinun tulee jakaa heidän kanssaan joitain vinkkejä siitä, kuinka he voivat ottaa vastuun turvallisuudestaan ​​ja varmistaa, että he luovat turvallisia treffiympäristöjä.


Tässä on joitain asioita, joita jokaisen teinin tulisi harkita. Seurustelu on suuri vastuu, joka vaatii älykästä päätöksentekoa ja kypsyyttä.


Se on myös etuoikeus eikä oikeus. Joten jos teini haluaa varmistaa, ettei heiltä ole otettu tätä etuoikeutta, hänen tulee varmistaa, että he kommunikoivat kanssasi treffeillä.


Sen lisäksi, että he noudattavat määrittämiäsi sääntöjä ja ohjeita, heidän tulisi myös kertoa, kenen kanssa he viettävät aikaa ja minne he ovat menossa. Kun teinit alkavat salailla, tämän pitäisi toimia varoituksena siitä, että jotain on vialla, ja vanhempana sinun tulee alkaa tutkia asiaa. Vaikka jokainen treffipari haluaa viettää aikaa yksin, tämä on valtava vastuu, joka on täynnä kaikenlaisia ​​riskejä. Sen sijaan teini-ikäisten tulisi harkita ryhmätreffit - ainakin aluksi - ja varata tapaamiset vanhemmiksi ja kypsiksi.


Vanhemmat voivat tietysti vaatia kaksoistreffit, mutta on parempi, jos teini-ikäiset valitsevat tämän vaihtoehdon itselleen. Ryhmätreffit eivät ole vain yleisesti ottaen turvallisempia, koska siellä on ryhmä ihmisiä, mutta joskus se poistaa paineet harrastaa seksiä. Yleisesti ottaen julkiset treffit ovat turvallisempia kuin olla yksin jonkun kotona tai yksin jonkun kanssa puistossa. Lisäksi se pitää paineet minimissä, jos he viettävät treffejä ravintoloissa, kahviloissa, keilaradoilla, urheilutapahtumissa ja muissa vastaavissa paikoissa.


Kannusta teiniäsi menemään hauskoille ja aktiivisille treffeille, kuten luistelulle tai vesipuistoon. Siellä he voivat pitää hauskaa treffeillä ilman, että heidän tarvitse kestää juhlien ja elokuvailtojen aiheuttamaa painetta. Niin epämukavaa kuin se saattaa ollakin, sinun on muistutettava teini-ikäiselle, mitä suostumus on, sekä siitä, kuinka tärkeää on olla varma, että molemmat deittailusuhteessa olevat ihmiset ovat samalla sivulla riippumatta siitä, mitä he tekevät.


Tämä keskustelu on tärkeä, varsinkin jos teini-ikäiset näyttävät suhtautuvan vakavasti seurustelevaan ihmiseen. Väärinkäsitysten ehkäisemisen lisäksi suostumuksesta puhuminen on tärkeä osa seksuaalisen hyväksikäytön, seksuaalisen väkivallan ja jopa raiskauksen ehkäisyä. Joten älä ohita tätä keskustelua.


Sekstoinnin riskit ja seuraukset ovat merkittäviä. Teini-ikäiset eivät vain voi joutua oikeudellisiin ongelmiin, vaan he voivat myös jakaa tai vastaanottaa kuvia, joita he myöhemmin katuvat. Liian monta kertaa seksuaalisia kuvia jaetaan kumppanin kanssa ja niitä käytetään myöhemmin aseena, kun suhde päättyy. Varmista, että teini tietää, että heidän ei koskaan pitäisi harrastaa seksiä. Tämä vaarantaa heidät useilla eri tavoilla. Juhliin tai muihin ryhmätilaisuuksiin osallistuessaan on erittäin tärkeää, että teini-ikäiset huolehtivat itse juomistaan.


Tämä tarkoittaa omien juomien hankkimista ja juomien seuraamista heti, kun heillä on sellainen. He eivät saa koskaan jättää juomaa ilman valvontaa. Riski on liian suuri, että joku saattaa laittaa huumeita juomaansa. Sama voi tapahtua, jos he antavat jonkun tuoda heille juoman, mukaan lukien jopa vesipullon. Niin mukavalta kuin näyttääkin, että joku tarjoutuu hakemaan teinille juoman, hänen tulee kohteliaasti kieltäytyä ja hankkia omat juomansa.


Anna teini-ikäiselle itseluottamus, jota hän tarvitsee saadakseen apua, jos hän on joskus tilanteessa, joka on vaarallinen tai tekee hänestä epämukavan. Vaikka heillä olisi vain huono aika, heidän pitäisi tietää, että he voivat soittaa sinulle milloin tahansa ja että tulet hakemaan heidät. Tämän tyyppinen ymmärrys ja tämäntyyppisen luottamuksen luominen teini-ikäisesi kanssa on ehkä tärkein osa turvallisen treffiympäristön luomisessa.


Seurustelu on monimutkainen prosessi varsinkin teini-ikäisille. Näin ollen jopa parhaiden suunnitelmien kanssa voi ilmaantua haasteita ja ongelmia. Tästä syystä sinun ja teini-ikäisen on tiedettävä, kuinka navigoida näissä mahdollisesti monimutkaisissa ja joskus vaarallisissa tilanteissa. Älä kuuntele puheluita tai salakuuntele yksityisiä keskusteluja äläkä lue kaikkia sosiaalisen median viestejä. Pidä silmällä, mitä voit, varsinkin jos olet huolissasi siitä, mitä tapahtuu. Voit varmasti seurata lapsesi julkisia julkaisuja sosiaalisessa mediassa.


Sinun on seurattava vaistoasi, kuinka tarkasti valvot lapsesi tekemistä. Lapsen kutsuminen tuomaan ystävänsä ja treffit kotiisi on toinen hyvä strategia, sillä saat paremman käsityksen ryhmän tai parin dynamiikasta.


Lisäksi, jos lapsesi luulee, että haluat todella tutustua hänen ystäviinsä tai romanttisiin kumppaneihinsa etkä ole heille vihamielinen, hän todennäköisemmin avautuu sinulle – ja mahdollisesti epätodennäköisemmin ryhtyy kyseenalaiseen käyttäytymiseen. Vaikka ei ole terveellistä olla liian kietoutunut teini-ikäisen seurusteluelämään, saattaa joskus joutua puuttumaan asiaan.


Jos kuulet teini-ikäisen sanovan ilkeitä kommentteja tai käyttävän manipuloivaa taktiikkaa, puhu. Vastaavasti, jos teini on epäterveellisen käytöksen kohteena, on tärkeää puuttua asiaan ja auttaa. On pieni aikaikkuna sen välillä, kun teini alkaa seurustella ja kun he tulevat aikuisten maailmaan. Pyri antamaan ohjeita, jotka voivat auttaa heitä menestymään tulevissa suhteissaan. Kokevatpa he vakavaa sydänsuruja tai ovat sydämensärkyjä, teini-ikä on sitä aikaa, kun teini-ikäiset alkavat oppia romanttisista suhteista omakohtaisesti.


Odota, että lapsesi saattaa tuntea olonsa epämukavaksi puhua näistä asioista kanssasi ja saattaa jopa vastustaa sitä, mutta se ei tarkoita, että sinun ei pitäisi yrittää. Tarjoa neuvoja, välittävä korva ja avoin olkapää. Varmista, että he ymmärtävät, että kaikki verkkoon laitettu on ikuista ja että alastonkuvan lähettäminen voi helposti kostautua – ja se jaetaan tahattomien vastaanottajien kanssa.


Älä oleta, että he ovat oppineet, mitä heidän tarvitsee tietää seksistä, elokuvista ja ystävistään – kerro heille kaikki, mitä heidän pitäisi tietää, jopa itsestäänselvyyksiä. Heillä on luultavasti kysymyksiä, mutta he eivät ehkä kysy niitä, ja he ovat todennäköisesti löytäneet matkan varrella väärää tietoa, joka on korjattava. Vanhempana sinun tehtäväsi on pitää lapsesi turvassa ja auttaa häntä oppimaan taidot, joita he tarvitsevat terveiden ihmissuhteiden ylläpitämiseen. Teinin kypsyessä heidän pitäisi vaatia vähemmän treffisääntöjä.


Mutta teini-ikäisten sääntöjen tulee perustua hänen käyttäytymiseensa, ei välttämättä ikään. Jos he eivät ole rehellisiä toiminnastaan ​​tai eivät noudata ulkonaliikkumiskieltoaan tai muita sääntöjään, heillä ei ehkä ole kypsyyttä saada enemmän vapautta, kunhan sinun säännöt ovat järkeviä.


Nuoret ja nuoremmat teini-ikäiset tarvitsevat lisää sääntöjä, koska he eivät todennäköisesti vielä pysty käsittelemään romanttisen suhteen velvollisuuksia. Tutustu keneen tahansa, jonka kanssa teini-ikäinen haluaa seurustella. Luo odotus, että sinut esitellään ennen treffejä, miltä haluat sen näyttävän. Voit aina aloittaa tapaamalla heidän treffinsa kotonasi, esimerkiksi päivälliselle, ennen kuin annat teinin mennä treffeille yksin. Tee treffeistä ilman saattajaa etuoikeus. Nuoremmille teini-ikäisille romanttisen kiinnostuksen herättäminen taloon voi olla seurustelun laajuus.


Tai voit ajaa teini-ikäisen treffin kanssa elokuviin tai julkiseen paikkaan. Vanhemmat teini-ikäiset haluavat todennäköisesti mennä treffeille ilman kuljettajaa tai saattajaa. Tee siitä etuoikeus, jonka voit ansaita niin kauan kuin teini käyttäytyy luotettavasti.


Luo selkeät ohjeet verkkoromantiikasta. Monet teini-ikäiset puhuvat verkossa, mikä voi helposti kehittyä vääräksi läheisyyden tunteeksi. Näin ollen he tapaavat todennäköisemmin ihmisiä, joiden kanssa he ovat jutelleet, mutta eivät koskaan tavanneet, koska he eivät pidä heitä tuntemattomina.


Luo selkeät säännöt online-treffeille ja pysy ajan tasalla kaikista sovelluksista, joita teinilläsi saattaa olla houkutus käyttää, kuten Tinder. Tiedä teini-ikäisen matkasuunnitelma. Pyydä teini-ikäistäsi ottamaan sinuun yhteyttä, jos suunnitelma muuttuu. Jos koet sitä tarpeelliseksi, voit määrittää seurantasovelluksia lapsesi puhelimeen, jotta tiedät aina, missä he ovat. Aseta selkeä ulkonaliikkumiskielto. Tee selväksi, että sinun on tiedettävä yksityiskohdat siitä, kenen kanssa teini tulee olemaan, minne he ovat menossa ja ketkä ovat siellä.


Aseta myös selkeä ulkonaliikkumiskielto. Lapsesi saattaa vastustaa näitä sääntöjä, mutta hän voi myös tuntea lohtua niistä – ei sillä, että he kertoisivat sinulle sitä. Aseta ikärajat. Aseta siis joitain sääntöjä hyväksyttävälle seurusteluikäryhmälle. Tiedä, kuka on kotona toisen henkilön kotona. Keskustele tekniikan vaaroista, kuten seksistä. Valitettavasti nämä valokuvat voivat tulla julkisiksi hyvin nopeasti ja pahaa-aavistamattomat teini-ikäiset voivat loukkaantua, hävetä tai nolostua. Luo selkeät matkapuhelinsäännöt, jotka auttavat teiniäsi tekemään hyviä päätöksiä.


Harkitse, että teini-ikäisen vanhemmuudella tässä uudessa vaiheessa voi olla suuria seurauksia heidän tuleviin romanttisiin ja muihin suhteisiinsa, heidän tekemiinsä elämäntapavalintoihin ja aikuiseen aikuisuuteen. Mitä avoimempi ja tukevampi voit olla heidän kanssaan, sitä parempi. Loppujen lopuksi, jos jokin menee pieleen, haluat heidän tietävän, että olet aina heidän nurkassaan. Rauhoita heitä, anna heille neuvoja tarvittaessa ja anna esimerkkejä omasta elämästäsi.


Ennen kaikkea ole esimerkki siitä, keitä haluat heidän olevan. Jos haluat, että heillä on terveet suhteet, sinun on näytettävä heille, kuinka se tehdään. Muotoile arvot, jotka haluat niillä olevan.


Jos et, he pitävät sinua tekopyhänä, etkä koskaan saa heidän kanssaan tarvitsemaasi suhdetta. Kannusta heitä lähtemään ulos monien eri ihmisten kanssa, jotta he tietävät, mitä haluavat kumppanilta. Itse asiassa tee sääntö, että he eivät voi mennä ulos saman henkilön kanssa kahdesti peräkkäin. Kannusta myös nuoriasi kokeilemaan erilaisia ​​aktiviteetteja treffeillä, jotta he voivat löytää uuden harrastuksen tai lahjakkuuden prosessissa. Monipuolisuus rajojen kanssa auttaa varmistamaan terveet suhteet heidän ikääntyessään.


Tämän avulla voit tehdä oman arviosi heistä, nähdä, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa aikuisten kanssa, ja osoittaa, että he asettavat lapsesi itsensä edelle. Tämä antaa sinulle myös mahdollisuuden tarkistaa heidän suunnitelmansa, minne he ovat menossa, mihin aikaan he palaavat jne. Voit tehdä tämän myös ryhmätreffeillä – on tärkeää tietää ystävät, joiden kanssa lapsesi viettävät aikaa. Tietysti sinun tulee puuttua asiaan ennen kuin tehdään katastrofaalisia, elämää muuttavia virheitä, mutta vältä astumasta väliin tai korjaamasta kaikkia pieniä virheitä heidän suhteensa.


Se auttaa säilyttämään suhteensi heihin nyt, ja he kiittävät sinua myöhemmin, kun he pystyvät ylläpitämään terveitä suhteita paremmin kuin heidän ikätoverinsa helikopterivanhempien kanssa. Ole tukenasi, mutta anna heidän tehdä suurin osa työstä itse.


Älä odota heistä pahinta, elleivät he ole toistuvasti antaneet sinulle syytä tehdä niin. Tämä on melko itsestään selvä, mutta pidä vain silmällä liian paljon ja liian vähän vanhemmuuden välistä rajaa. Suuri osa heidän maailmankuvastaan ​​perustuu siihen, kuinka esität sen. Joten vaikka kaiken ei tarvitse olla väärennettyä tai ruusunväristä, jos puhut itsestäsi ja muista arvokkaasti, hyväntekeväisyyteen ja nöyryyteen, lapsesi on rakastavampi ihminen, jolla on terveemmät suhteet. Tämä on hyvä käytäntö osallistua myös oman hyvinvointimme vuoksi.


Poikasi tai tyttäresi ei saisi mennä ulos niin paljon, ettet koskaan näe, ja sinun tulee varata tiettyjä aikoja viettääksesi aikaa yhdessä perheenä. Illallinen toistensa kanssa mahdollisimman paljon on todistettu tapa ylläpitää tervettä perhettä. Olipa kyseessä erityisen myrkyllinen suhde, vaarallisen holtiton toiminta tai haitallinen käyttäytymismalli, vanhemman on lopulta joskus otettava riski vahingoittaa suhdettaan tilapäisesti estääkseen virheen, joka voi vaikuttaa hänen loppuelämäänsä.


Se voi särkeä sinun sydämesi, se voi särkeä heidän sydämensä, mutta se on heidän omaksi parhaakseen. Vastaus: Luulen, että se riippuu tilanteesta. Varmista, että asetat odotukset etukäteen ja pidät niistä kiinni. Vastaus: Teinien tulisi yrittää ymmärtää vanhempiensa näkökulma. Heidän tulee olla turvassa ja avoimia vanhempiensa kanssa, ja heidän tulee ymmärtää, että nyt on aika oppia, mitä he haluavat puolisolta tai kumppanilta.


Yleisesti ottaen on ok "ostoksilla" tässä vaiheessa, kunhan se tehdään kypsästi ja turvallisesti. Kysymys: Poikaystäväni ja minä palasimme juuri yhteen. Hän haluaa suudella minua, mutta minä pelkään. Mitä minun pitäisi tehdä? Vastaus: Jos sinulla on vanhempia, joiden kanssa tunnet olosi mukavaksi, yritä kysyä heidän neuvojaan. Henkilökohtaisesti sanoisin, että olet hyvin nuori, käytä tätä seurustelujaksoa selvittääksesi, mistä pidät ja mistä et pidä parisuhteessa.


En oikein osaa sanoa, pitäisikö sinun suudella vai ei, tiedän mitä sanoisin tyttärelleni. Keskustele poikaystäväsi kanssa ja puhu hyvin selkeistä rajoista, äläkä anna itseäsi painostaa siirtymään asettamiasi rajoja yli. Kukaan, joka välittää sinusta, ei painosta sinua ohittamaan sen, minkä kanssa olet tyytyväinen. Kysymys: Sisarentytär saa nukkua yön poikaystävänsä kanssa eri sängyissä, mutta samassa makuuhuoneessa.


Minusta tämä on resepti katastrofiin ja vuoden ikäisen tyttären saamiseen, ja minun on täsmennettävä hänelle, että tämä ei ole normaalia käytöstä. Vastaus: Se on luultavasti resepti katastrofiin, mutta voit selittää sen tyttärellesi. Kerro hänelle ensin, että jotkut ihmiset kasvattavat lapsiaan eri tavalla, ja yrität vain tehdä parhaasi tehdäksesi hänestä onnellinen, terve, turvallinen lapsi ja tuleva aikuinen.


Se, miten jatkat, on tavallaan sinun päätettävissäsi, riippuen siitä, mitä uskot seksin roolista parisuhteessa. Yleisesti ottaen sanoisin hänelle, että seksi on hyvin erityistä, koska se muodostaa erityisen siteen henkilöön ja voi myös johtaa raskauteen ja sukupuolitaudeihin, jos et ole varovainen. Tästä syystä se tulisi tehdä vasta vakavan harkinnan jälkeen, kun todella rakastat jotakuta ja jonkun kanssa olet sitoutunut avioliittoon, ehkä.

No comments:

Post a Comment